Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška

Proljetni odmor učenika započinje u četvrtak 28. ožujka 2024. i traje do petka 5. travnja 2024. Zadnji dan nastave je srijeda 27. ožujka 2024.

Prvi nastavni dan nakon proljetnog odmora je ponedjeljak 8. travnja 2024. godine i nastava će se nastaviti odvijati po uobičajenom rasporedu,

Za vrijeme proljetnog odmora u školskim radionicama se praktična nastava neće odvijati. Učenici koji praktičnu nastavu obavljaju kod obrtnika, u ugostiteljskim objektima i prodavaonicama mogu je odraditi u dogovoru sa svojim majstorima i poslovođama te si na taj način smanjiti sate ljetne prakse.

S obzirom na to da je školski uspjeh pojedinih učenika slab, savjetujem da se ovo vrijeme, osim za odmor, iskoristi i za učenje kako bi se nakon praznika što prije ispravile negativne ocjene.

Za vrijeme proljetnog odmora u danima 4. i 5. travnja (četvrtak i petak) u svim školskim praktikumima će se održavati besplatne radionice za učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola u vremenu od 9:30 do 11:30 sati. Pozovite (a možete i dovesti) svoju mlađu braću, sestre ili rođake u našu školu na ove zabavne aktivnosti.

Svim učenicima i djelatnicima škole želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

 

                                                                            Ravnateljica:

                                                                            Mirela Brlić-Trnka, prof.

U Novoj Gradiški, 27. ožujka 2024.

Skip to content