Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška

Posljednji dan nastave prije zimskog odmora je petak 22. prosinca 2023. i nastava će se održati prema redovitom rasporedu sati do 6.  nastavnog sata.

U petak, nakon 5. nastavnog sata, održat će se božićna priredba u holu kod ugostiteljskog praktikuma s početkom u 12 sati te pozivam sve učenike i nastavnike koji su tada u školi da dođu podržati božićni glazbeni program.

Zimski odmor učenika traje dva tjedna, u vremenu od 27.12.2023. do 5.1.2024. Nastava u drugom polugodištu kreće u ponedjeljak 8.1.2024. po rasporedu A tjedna (2.A u školi, 3.A na praksi).

Tijekom zimskog odmora u školskim praktikumima i radionicama praktična se nastava NEĆE održavati, dok će se praktična nastava kod obrtnika, u restoranima i prodavaonicama, u tom periodu obavljati u dogovoru s majstorima i poslovođama.

Obzirom na slab školski uspjeh pojedinih učenika, potičem sve učenike da iskoriste ovaj odmor za učenje kako bi što prije popravili negativne ocjene, a oni učenici koji su promijenili zanimanje da ove praznike iskoriste da bi se pripremili za polaganje razlikovnih predmeta.

U ovom se posljednjem tjednu pred Božić očekuje odgovorno i pristojno ponašanje kako bismo svi mogli uživati u predblagdanskom ozračju te upozoravam učenike da je uporaba pirotehničkih sredstava zabranjena.

Svim učenicima i djelatnicima škole želim sretan Božić te uspješnu i blagoslovljenu 2024. godinu.

 

Ravnateljica:

Mirela Brlić-Trnka, prof.

U Novoj Gradiški, 18. prosinca 2023.

Skip to content